Menu Sluiten

Onze referenties

Laat comment achter en deel uw ervaring met anderen.

 

90 Comments

 1. Simon s

  Ik moet zeggen dat ik hartstikke tevreden ben met mijn diploma en ben blij dat ik als eerste instantie niet bij die oplichters terecht ben gekomen. Want je trapt er volgens mij zo in. Verder goeie service en snelle feedback en een goed product. Kortom: zoals het hoort.

 2. Alena77

  Hallo. Hier komt mijn ervaring dan. Allereerst sorry voor al die lastige vragen en mijn wantrouwen. Ik betaal namelijk nooit zomaar zoveel geld online omdat ik bang ben dat ik word opgelicht. Na betaling elke dag post kijken. Het was wel even knijpen moet ik eerlijk zeggen.
  Na 5 dagen kreeg ik dan die aparte envelop door de bus en daar was ie dan.
  Hij ziet en voelt er echt uit en ik weet zeker dat ik met mijn huidige kennis er iedereen van overtuig dat mijn diploma daadwerkelijk is behaald. Een grote sprong voor de mensheid.

 3. Onthelow

  Na eerder opgelicht te zijn eindelijk aangekomen bij een juiste leverancier. Ik heb uiteindelijk zelf 2 stuks besteld en hierna nog bemiddeld bij 4 andere die ook geleverd hebben gekregen. Ik zou iedereen dus aanraden hier een diploma te kopen.

 4. S. Hoffman

  Ik heb een HBO diploma besteld en inmiddels al binnengekregen. Ik moet zeggen dat dit een knap staaltje werk is. Ik heb deze vergeleken met een originele diploma en er is werkelijk geen verschil te zien.

 5. Anominus

  Ik moet toch nog even een goed woordje achterlaten. Ik heb hier een havo diploma gekocht om door te kunnen stromen naar het hbo. Dit is inmiddels gelukt.

  Diplomanederland

  Bedankt dat jullie dit voor mij mogelijk hebben gemaakt.

 6. Sonja

  Ik heb even gewacht met mijn referentie maar bij deze: 1 maand geleden mijn diploma binnengekregen. Ik heb hiermee gesolliciteerd en ben direct aangenomen. Ik vermoed dat ze mijn diploma hebben gecheckt maar weet het niet 100% zeker. Al met al verdien ik nu 2x zoveel als bij men laatste baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!