Menu Sluiten

MTS Diploma kopen

MTS Diploma kopen

Wilt u een MTS Diploma kopen? Dat kan alleen bij ons. Net als de vele diploma’s die wij geregistreerd aanbieden kunnen wij ons wederom onderscheiden van alle diploma aanbieders op het web. Alleen bij ons kunt u nu een geregistreerd MTS diploma kopen.

U kunt nu een MTS diploma kopen bij ons.

Een MTS diploma is vergelijkbaar met MBO 4 niveau.

Rond 1990 werd echter duidelijk dat de middelbare technische scholen niet meer in te passen waren in het Nederlandse onderwijs. Dit had te maken met de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van het bekostigen van opleidingen vanuit de overheid. Daarnaast zorgden de veranderende eisen op het gebied van kennis en vaardigheden er voor dat het onderwijstype zoals de mts niet houdbaar was in het Nederlandse onderwijs.

Vanaf 1990 werden de middelbare technische scholen geïntegreerd in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Een diploma van een technische mbo-opleiding op niveau 4 kan worden vergeleken met een mts-diploma.

MTS kopen? Dat kan! U kunt nu online een MTS diploma kopen bij ons.

Ben u op zoek en wilt u zo snel mogelijk in het bezit zijn van een MTS diploma? Aarzel niet en neem direct contact op om een MTS diploma te kopen.

error: Content is protected !!